Hírek

Bringatárolóból sosem elég – és az akciókból sem!

Miközben Magyarországon érezhetően megmozdult valami a kerékpározás terén, a „hátország” nem mindig tud lépést tartani a kétkerekűek gyors térhódításával. Sok helyütt például egyelőre a biciklik megfelelő elhelyezése is gondot jelent. Ha néhányan már fontolgatják, hogy orvosolják a problémát, reméljük most meghirdetett akciónk jelentik majd a végső lökést: Júliustól ajándék bringástáskát adunk minden kengyeles kerékpártároló mellé!
 
Kengyeles kerékpártárolóink népszerűek az önkormányzatok, cégek, üzletek, vendéglátó egységek körében, hiszen nemcsak könnyen telepíthetőek, de a széles méretválasztéknak hála, mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet. Legyen az 1 vagy akár 12 férőhelyes változat, minden termékünk segít a rendelkezésre álló területet a lehető legjobban kihasználni.
 
Stabil szerkezetüknek köszönhetően biztos támaszt nyújtanak a kerékpároknak, miközben ellenállnak az időjárásnak és az esetleges rongálásoknak is. Kialakításuk révén pedig a legkülönfélébb méretű és típusú kerékpárban sem okoznak kárt. Természetesen a telepítés a szakszerűségében igény esetén a Zenit Kft. szakértő munkatársai is örömmel segítenek.
 
Az előnyök sorát még hosszasan tudnánk sorolni, azonban most már ideje rátérni az ajándékra. Aki most rendeli meg valamely kengyeles kerékpártárolónkat, egy stílszerű bringás ajándékkal lepjük meg, méghozzá egy praktikus biciklistáskával. A cégünk logójával ellátott, fekete, poliészter táska könnyen rögzíthető a kerékpárra, segítségével pedig számos fontos tárgyat magunkkal vihetünk a tekerésre. Ajándékunk többek közt hálós oldalzsebekkel, levehető, átlátszó tároló résszel és fényvisszaverő csíkokkal is rendelkezik.
 
Ha nem akar róla lemaradni, rendeljen gyorsan, hiszen az akció csak a készlet erejéig érvényes!
 
További információkért forduljon kollégánkhoz az alábbi elérhetőségeken:
Telefonszám: +36 27 200 670, +36 1 430 8290, +36 1 299 0269