Hírek

Spórolja meg a kiszállítás költségét!

Webáruházunkból rendelni eddig is a legegyszerűbb és legkényelmesebb módja volt a szükséges logisztikai eszközök beszerzésének, most pedig még a kiszállítás költségét is átvállaljuk Öntől!
 
Amennyiben ugyanis a webáruházon keresztül leadott rendelés nettó értéke meghaladja a 100.000 forintot, a szállítási költséget elengedjük. A lehetőséggel ráadásul az akció ideje alatt akár többször is élhet bármely cég vagy magánszemély, vagyis minden alkalommal, amikor a rendelés 100 ezer forint feletti, jár az ingyenes kiszállítás.
 
Az ajánlat természetesen mindegyik termékünkre érvényes, az említett összeget pedig tetszőleges számú tétel kiválasztásával is elérhetik. Válogasson tehát kedvére többek közt állvány- és polcrendszereink, szállítóeszközeink, kerékpártárolóink, hulladékgyűjtőink vagy épp használt raktártechnikai termékeink között, érje el a bűvös határt, és spóroljon a költségeken!
 
Az ingyenes házhozszállítás kizárólag Magyarország területén érvényes. Az Általános Szerződési Feltételek az alábbi linken megtekinthetők: http://www.zenitkft.hu/aszf

További információkért a ZENIT Kft. vevőszolgálata a 06 1/430-8290 telefonszámon és a vevoszolgalat@zenitkft.hue-mail címen érhető el.