Hírek

FOLYAMATOSAN AZ INNOVÁCIÓ ÚTJÁN

A Zenit Kft. közreműködésével nemrég átadásra került egy újabb AutoStore rendszer Magyarországon. Végig kísértük a teljes projektet, szakképzett csapatunk végezte az AutoStore SDG rács szerkezet építését. Szakembereink Norvégiában, az AutoStore központjában szerzett tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint már több sikeres projektet tudhatnak maguk mögött AutoStore építés és karbantartás területen (Autonet Import Kft, Gebrüder Weiss Kft, Fétis Kft.) Részt vettünk a beüzemelésben és a SuperUser képzés lebonyolításában.

Az AutoStore rendszer számos előnyt kínál a hagyományos tárolási módszerekkel szemben. Mindenekelőtt jelentős helytakarékosságot eredményez, a rendszer alapterülete töredéke a kézi raktárnak vagy a különböző állványrendszereknek. Ezenkívül a robotok által végzett munka gyorsabb és hatékonyabb, mint a kézi raktározás, ami csökkenti a munkaerőigényt és növeli a termelékenységet.

Egy adott rendszeren belül az összes robot egymástól függetlenül működik. Az AutoStore rendszerek rendelkezésre állása átlagosan 99,7%.

A rendszer akár 24/7-es működést is képes támogatni, és a robotok működéséhez nincs szükség raktárvilágításra.

A rendszer, moduláris felépítésének köszönhetően könnyen és rugalmasan bővíthető. Zárt rendszer révén biztonságban tudhatja termékeit az AutoStore belsejében.

A hagyományos person-to-goods rendszerekben a munkatársaknak sok esetben kilómétereket kell gyalogolni, hogy a szükséges rendelésállományt összeszedjék a raktár területéről. Az AutoStore által nyújtott goods-to-person elv hatékonyabb és gyorsabb munkavégzést tesz lehetővé, a dolgozók fizikai terheltsége jelentősen csökken, nem fáradnak el annyira, ezzel javítva a hatékonyságot és a dolgozók jóllétét.

Mit lehet tárolni egy AutoStore-ban?

Az AutoStore-ban elhelyezhető tárgyak típusa a tárolni kívánt tárgy méretétől és tömegétől függ. Az AutoStore rendszerek kiválóan alkalmasak olyan termékek kezelésére, mint például:

  • Fogyasztási cikkek
  • Szerszámok és alkatrészek
  • Ruházat
  • Elektronika
  • Bio-gyógyászati termékek

Ha többet szeretne megtudni az AutoStore-ról és arról, hogyan javíthatjuk az Ön raktárának teljesítményét, forduljon hozzánk bizalommal.